péntek, 02 április 2021 14:48

Visszavágnánk az utolsó fordulóért

Amikor az alapszakasz utolsó fordulójában a BEAC-ot fogadtuk, komoly tétje volt a mérkőzésnek. Győzelem esetén a legjobb 8 közé jutottunk volna a rájátszásba. Sajnos sokat hibáztunk azon a mérkőzésen, így maradt a 9-12. helyért zajló play-out, ahol szombaton ismét a BEAC-ot fogadjuk.

Ha nem is olyan nagy, de lesz tétje ennek a mérkőzésnek is, hiszen győzelmünk esetén már matematikailag is bebiztosítjuk 9. helyünket. Ennél azonban az egész csapat részéről fontosabb, hogy bebizonyosodjon, a márciusi vereség egy sajnálatos botlás volt. Így is készültek a lányok, bár ellenfelünk egy hetet készülhetett a találkozóra, mi pedig szerdán este még játszottunk. Mégis, a cél csak és kizárólag a győzelem megszerzése lehet.

A találkozó ezúttal is zárt kapus lesz Monoron, szombaton este 6 órától. A szokott felületeken követhető lesz a mérkőzés és az eredmény alakulása.

 

Read 288 times

The Joomla! name is used under a limited license from Open Source Matters in the United States and other countries. LTheme.com is not affiliated with or endorsed by Open Source Matters or the Joomla! Project.

Designed by LTheme.com - Powered by Joomla!

Copyright © 2013 LTheme.com. All rights reserved. Many features demonstrated on this website are available only in template.

All stock photos used on this template demo site are only for demo purposes and not included in the template package.

Search