Print this page
kedd, 30 március 2021 09:30

A ZTE érkezik a folytatásban

A szombati győzelem után szerdán máris újabb mérkőzést játszunk. Ezúttal ideiglenes otthonunkban Monoron fogadjuk a Zalaegerszeget.

A két csapatnak a hosszabb távú célja különböző, de ennek eléréséhez mindkét alakulatnak jó lenne a győzelem. Vendégeink továbbra is győzelem nélkül állnak a bajnokságban, de a PINKK kétszeri legyőzése mellett egy további győzelemmel még elkerülhetnek az utolsó helyről. Ezt a további győzelmet pedig minden bizonnyal ellenünk is megpróbálják megszerezni.

Az alapszakasz vége felé már egészen versenyképesen, szoros mérkőzéseket játszottak, de szombaton a BEAC ellen ismét egy nagyobb arányú vereségbe futottak bele. Minden bizonnyal szeretnének visszatalálni a korábbi formájukhoz és borsot törni az orrunk alá. Ebben pedig segítségükre lehet a néhány mérkőzéssel ezelőtt igazolt egykori mexikói válogatott Gabriella Saad is.

Nálunk az a kitűzött cél, hogy ebben az utolsó szakaszban valamennyi mérkőzésünket szeretnénk megnyerni. Ebben kicsit nehezíti majd a helyzetünket, hogy a szombati győzelmet követően többen is kisebb-nagyobb sérüléssel bajlódnak, játékuk kérdéses a szerda esti mérkőzésen. Ennek ellenére bármilyen összeállításban is játszunk majd, a cél nem lehet más, mint a győzelem megszerzése.

A zárt kapus mérkőzés szerda este 6-kor kezdődik. A szokásos felületeinken beszámolunk az eredmény alakulásáról, így mindenki követheti a meccset a már megszokott módon.

 

Read 266 times

Related items