csütörtök, 28 március 2024 13:41

Ez volt a meccs, ahol szinte semmi sem sikerült

BKG-PRIMA NATURA Szigetszentmiklós – VBW CEKK Cegléd 77-45 (27-7, 20-16, 7-9, 23-13)

Szigetszentmiklósi Városi Sport- és Rendezvénycsarnok

Játékvezetők: Minár László Balázs, Lengyel Ádám József, Sörlei Attila

BKG: Aldazabal 5, Koch 3/3, Petrenaite 15/3, Takács 2, Baltkojiene 32/12. Csere: Rozmán 5, Mullings 7, Trehub 8, Bajzáth-.

CEKK: Czank 14/6, Farkas 5/3, Szirony 11/9, Shematsi-, Barnai 4. Csere: Horváth 5, Szerelem-Kobolák-, Rakita 4, Andi 2, Kovács-.

 

Riskó Dávid : Gratulálok a csapatomnak! Óriási energiákat mozgattak meg a mérkőzésen. Az, hogy mennyivel az nem fontos, lényeg, hogy nyertünk és megtettük az első lépést a célunk fele. Még van egy lépés amire nagyon koncentrálnunk kell. Fontos, hogy a földön maradjunk. Ugyanekkora alázattal és ugyanekkora energiákat kell mozgósítani Cegléden.  

Földi Attila : Jön egy olyan mérkőzés amire úgy gondoljuk, hogy partiban tudunk lenni és ez teljesen összenyom minket. Ami nem is olyan meglepő egy olyan csapatnak, aki az egész szezonban nem tud meccset nyerni. Jön egy tétmeccs és totális blokk. Nemrégiben tudtunk használható meccseket játszani, ez itt ma nem sikerült. A dobószázalék mindent elmond. Gratulálok a BKG-nak, megérdemelten nyertek, de nem emberről kellett eldobnunk a dobásainkat. Ezt egy önbizalommal teli csapat megtudná büntetni, mi nem tudtuk sajnos.

 

Read 26 times

The Joomla! name is used under a limited license from Open Source Matters in the United States and other countries. LTheme.com is not affiliated with or endorsed by Open Source Matters or the Joomla! Project.

Designed by LTheme.com - Powered by Joomla!

Copyright © 2013 LTheme.com. All rights reserved. Many features demonstrated on this website are available only in template.

All stock photos used on this template demo site are only for demo purposes and not included in the template package.

Search