kedd, 30 március 2021 09:30

A ZTE érkezik a folytatásban

A szombati győzelem után szerdán máris újabb mérkőzést játszunk. Ezúttal ideiglenes otthonunkban Monoron fogadjuk a Zalaegerszeget.

A két csapatnak a hosszabb távú célja különböző, de ennek eléréséhez mindkét alakulatnak jó lenne a győzelem. Vendégeink továbbra is győzelem nélkül állnak a bajnokságban, de a PINKK kétszeri legyőzése mellett egy további győzelemmel még elkerülhetnek az utolsó helyről. Ezt a további győzelmet pedig minden bizonnyal ellenünk is megpróbálják megszerezni.

Az alapszakasz vége felé már egészen versenyképesen, szoros mérkőzéseket játszottak, de szombaton a BEAC ellen ismét egy nagyobb arányú vereségbe futottak bele. Minden bizonnyal szeretnének visszatalálni a korábbi formájukhoz és borsot törni az orrunk alá. Ebben pedig segítségükre lehet a néhány mérkőzéssel ezelőtt igazolt egykori mexikói válogatott Gabriella Saad is.

Nálunk az a kitűzött cél, hogy ebben az utolsó szakaszban valamennyi mérkőzésünket szeretnénk megnyerni. Ebben kicsit nehezíti majd a helyzetünket, hogy a szombati győzelmet követően többen is kisebb-nagyobb sérüléssel bajlódnak, játékuk kérdéses a szerda esti mérkőzésen. Ennek ellenére bármilyen összeállításban is játszunk majd, a cél nem lehet más, mint a győzelem megszerzése.

A zárt kapus mérkőzés szerda este 6-kor kezdődik. A szokásos felületeinken beszámolunk az eredmény alakulásáról, így mindenki követheti a meccset a már megszokott módon.

 

Read 263 times

The Joomla! name is used under a limited license from Open Source Matters in the United States and other countries. LTheme.com is not affiliated with or endorsed by Open Source Matters or the Joomla! Project.

Designed by LTheme.com - Powered by Joomla!

Copyright © 2013 LTheme.com. All rights reserved. Many features demonstrated on this website are available only in template.

All stock photos used on this template demo site are only for demo purposes and not included in the template package.

Search