kedd, 09 március 2021 13:39

Az utolsó alapszakasz mérkőzés következik

Elérkeztünk az alapszakasz utolsó mérkőzéséhez. Szerdán 18 órától a BEAC csapatát fogadjuk, a tét pedig igencsak nagy számunkra, mert ha a 8 közé akarunk kerülni, mindenképpen győzni kell. És ez még nem is lesz elegendő.

Sajnos nem a saját kezünkben van a sorsunk, mert ahhoz, hogy a 8-ba jussunk, le kell győzni a BEAC-ot és a Vasasnak ki kell kapni a PEAC ellen. Mást nem tehetünk, mint felkészülünk, mindent megteszünk a győzelemért és bízunk benne, hogy a PEAC nyer a fővárosban.

Az utolsó fordulókban már nincs könnyű mérkőzés és ezúttal sem számíthatunk ilyenre. Főleg, hogy mi győzelmi kényszerben lépünk pályára, a BEAC helyzete pedig független az eredménytől, így ők tét nélkül játszhatnak majd.

A mérkőzés zárt kapus lesz, közösségi oldalainkon beszámolunk az eredmény alakulásáról és a MindiGo is élőben közvetíti a találkozót.

 

Read 207 times

The Joomla! name is used under a limited license from Open Source Matters in the United States and other countries. LTheme.com is not affiliated with or endorsed by Open Source Matters or the Joomla! Project.

Designed by LTheme.com - Powered by Joomla!

Copyright © 2013 LTheme.com. All rights reserved. Many features demonstrated on this website are available only in template.

All stock photos used on this template demo site are only for demo purposes and not included in the template package.

Search