Print this page
szombat, 06 március 2021 08:34

A Magyar Kupa után folytatódik a bajnokság

Újabb hónapot kezdünk 2021-ben, már itt van a tavasz és a Magyar Kupa lezárultával folytatódik a bajnokság, aminek alapszakaszából 2 forduló van még hátra. Csapatunk a 21. forduló zárómérkőzésén, vasárnap délután lép majd pályára Kozármislenyben, a PINKK vendégeként. A mérkőzés pedig nem lesz egyszerű.

Nem lesz könnyű, hiszen győzelmi kényszerben kell játszani a lányoknak, ami többnyire rányomja a bélyegét a csapatokra. De bármekkora is a nyomás, bármilyen kiegyenlített és nehéz, szokatlan ez az idei bajnokság, akkor is küzdeni kell és meg kell nyerni a meccset.

Az ellenfél szempontjából is nehéz mérkőzés vár ránk, hiszen a bajnokság végéhez közeledve egyre jobban összeáll a PiNKK, egyre jobbak az eredményei. A Szekszárd és a PEAC is alaposan megizzadt ellenük, a TF-et pedig le is győzték. Mindezek ismeretében biztos, hogy ellenünk is győzni szeretnének hazai pályán.

A zárt kapus mérkőzést vasárnap 15 órától rendezik, a szokott felületeken jelentkezünk az eredmény alakulásával, illetve a MindiGo közvetíti a bajnokság mérkőzéseit, így ott is követhető lesz a találkozó.

 

Read 223 times

Related items