szombat, 06 március 2021 08:34

A Magyar Kupa után folytatódik a bajnokság

Újabb hónapot kezdünk 2021-ben, már itt van a tavasz és a Magyar Kupa lezárultával folytatódik a bajnokság, aminek alapszakaszából 2 forduló van még hátra. Csapatunk a 21. forduló zárómérkőzésén, vasárnap délután lép majd pályára Kozármislenyben, a PINKK vendégeként. A mérkőzés pedig nem lesz egyszerű.

Nem lesz könnyű, hiszen győzelmi kényszerben kell játszani a lányoknak, ami többnyire rányomja a bélyegét a csapatokra. De bármekkora is a nyomás, bármilyen kiegyenlített és nehéz, szokatlan ez az idei bajnokság, akkor is küzdeni kell és meg kell nyerni a meccset.

Az ellenfél szempontjából is nehéz mérkőzés vár ránk, hiszen a bajnokság végéhez közeledve egyre jobban összeáll a PiNKK, egyre jobbak az eredményei. A Szekszárd és a PEAC is alaposan megizzadt ellenük, a TF-et pedig le is győzték. Mindezek ismeretében biztos, hogy ellenünk is győzni szeretnének hazai pályán.

A zárt kapus mérkőzést vasárnap 15 órától rendezik, a szokott felületeken jelentkezünk az eredmény alakulásával, illetve a MindiGo közvetíti a bajnokság mérkőzéseit, így ott is követhető lesz a találkozó.

 

Read 213 times

The Joomla! name is used under a limited license from Open Source Matters in the United States and other countries. LTheme.com is not affiliated with or endorsed by Open Source Matters or the Joomla! Project.

Designed by LTheme.com - Powered by Joomla!

Copyright © 2013 LTheme.com. All rights reserved. Many features demonstrated on this website are available only in template.

All stock photos used on this template demo site are only for demo purposes and not included in the template package.

Search