péntek, 12 február 2021 14:29

A ZTE ellen folytatjuk

Több hetes szünet után folytatódik szombaton a bajnokság. Legutóbb az Európa Kupa buborékban játszott csapatunk, onnan jó hangulatban, továbbjutást ünnepelve tértünk haza, majd következett a válogatott szünet. Az EB selejtezőkön csapatunkból csak Katerina Sotiriou volt érdekelt, aki a görög válogatottal sikeres kvalifikációnak örülhetett, szombaton pedig már újra a CEKK színeiben bajnoki mérkőzésen folytathatja jó sorozatát.

A Zalaegerszeg vendége lesz csapatunk. A még győzelem nélkül álló vendéglátóinkkal az első fordulóban találkoztunk. Akkor magabiztos győzelemnek örülhettünk, de azóta sok minden történt. A zalaiak játéka is egyre rendezettebnek, összeszokottabbnak tűnik, a legutóbbi meccseiken már egészen szoros eredményeket tudtak elérni, így ha jól akarjuk zárni az alapszakaszt, el akarjuk érni céljainkat, maximálisan koncentrálva, végig odafigyelve kell játszanunk ezúttal is.

Reméljük, hogy a több hetes kihagyás nem törte meg a csapat lendületét és ezúttal is magabiztos játékkal vesszük az elénk gördülő akadályt.

A zárt kapus mérkőzés szombaton 18 órakor kezdődik, a MindiGo élőben közvetíti a találkozót, és a szokott módon mi is beszámolunk az eredmény alakulásáról közösségi felületeinken.

 

Read 252 times

The Joomla! name is used under a limited license from Open Source Matters in the United States and other countries. LTheme.com is not affiliated with or endorsed by Open Source Matters or the Joomla! Project.

Designed by LTheme.com - Powered by Joomla!

Copyright © 2013 LTheme.com. All rights reserved. Many features demonstrated on this website are available only in template.

All stock photos used on this template demo site are only for demo purposes and not included in the template package.

Search