szombat, 27 június 2020 08:46

Kostas Keramidas lesz az új edző

A korábbi görög kapitány veszi át csapatunkat

Idő előtt véget ért az előző szezon, de nem áll meg a kosárlabda élet, és a csapatok már tervezik a következő bajnoki évet. Így van ez nálunk is, ahol többek között a kispadra is meg kellett találni a megfelelő szakembert, miután Gabriel Carrasco szerződése lejárt és a kontraktus nem került meghosszabbításra.

Több jelölt is volt a vezetőedzői posztra, végül a korábbi görög szövetségi kapitány Kostas Keramidas lett a befutó. Az 55 éves szakember vezetésével 2017-ben EB elődöntőt játszott a görög női válogatott, akikkel így a VB-re is kvalifikáltak. Mivel görög válogatott játékosunk Katerina Sotiriou marad Cegléden, így új szakvezetőnk korábbi játékosával is együtt dolgozhat majd.

Bízunk benne, hogy a férfi és női csapatok mellett egyaránt tapasztalatokat szerzett szakvezetővel sikeres szezonja lesz majd csapatunknak.

More in this category: Alakul a keret »

The Joomla! name is used under a limited license from Open Source Matters in the United States and other countries. LTheme.com is not affiliated with or endorsed by Open Source Matters or the Joomla! Project.

Designed by LTheme.com - Powered by Joomla!

Copyright © 2013 LTheme.com. All rights reserved. Many features demonstrated on this website are available only in template.

All stock photos used on this template demo site are only for demo purposes and not included in the template package.

Search