kedd, 29 december 2020 08:30

Dupla meccs Sopronban

Tekintettel a két csapat kimondottan sűrű programjára, illetve arra, hogy hazai mérkőzéseinket is "idegenben" játsszuk ebben az évben, mindkét Sopron elleni mérkőzésünket a nyugati határszélen játsszuk le. Január 29-én 18 órától a CEKK - Sopron, 30-án 16:30-tól pedig a Sopron - CEKK mérkőzést rendezik meg a Novomatic Arénában. Ezzel sikerül idén lejátszani valamennyi 2020-ra kiírt meccsünket és januárban már a korábbi menetrend szerint tudunk pályára lépni. Egyúttal az Euroliga egyik élcsapata ellen készülhetünk az Európa Kupa buborékjára, ahol 4 nap alatt játszunk majd le 3 mérkőzést, az első kettőt egymást követő napokon. Így ez a soproni kirándulás egy jó tapasztalat lehet majd az edzői stábnak, hogy a csapat miként reagál az egyik napról másikra lejátszott meccsekre, hogy bírják a lányok ezt a fajta terhelést.

A mérkőzésen természetesen a bajnokságban és az Euroligában is még veretlen Sopron az esélyes, de az ilyen mérkőzésekre is lehet és érdemes célokat kitűzni a csapat elé. Például, hogy felszabadultan, teher nélkül játsszanak, élvezzék a kosárlabdát és valósítsanak meg minél többet abból, amit az edzők kérnek tőlük.

Ezzel a két mérkőzéssel zárjuk 2020-at, de továbbra sem lesz sok idő pihenésre, mert január 3-án már a TF-et fogadjuk. Ennyire azonban ne rohanjunk előre, kedden és szerdán Sopron. Ez most a feladat.

Hajrá CEKK!

 

Read 224 times

The Joomla! name is used under a limited license from Open Source Matters in the United States and other countries. LTheme.com is not affiliated with or endorsed by Open Source Matters or the Joomla! Project.

Designed by LTheme.com - Powered by Joomla!

Copyright © 2013 LTheme.com. All rights reserved. Many features demonstrated on this website are available only in template.

All stock photos used on this template demo site are only for demo purposes and not included in the template package.

Search