szerda, 16 december 2020 08:06

Irány Győr!

Újabb utazás vár csapatunkra, ezúttal Győrbe, ahol a szezonban kimondottan jól szereplő UNI Győr Mély-Út csapata vár ránk. Jó légiósok, felnőtt és korosztályos válogatottak a keretben, Iványi Dalma a kispadon. Már ez a rövid felsorolás is jelzi, hogy nem mi leszünk az esélyesek, ha pedig megnézünk néhány eredményt a bajnokságból, akkor egyértelműen látható, hogy egy bomba formában lévő csapathoz látogatunk. Korábban nyerni tudtak Szekszárdon is, a legutóbbi mérkőzésen pedig szombaton a DVTK-t győzték le Miskolcon 77-57-re.

Persze, ahogy más mérkőzéseken, úgy ezúttal se feltett kézzel kelünk majd útra, bízunk benne, hogy meglepetést tudunk szerezni. Csapatunk eddig hullámzóan szerepel, legutóbbi két mérkőzésünket elvesztettük, de nagy különbség, hogy Szekszárdon kimondottan jól játszottunk, küzdöttünk és így maradtunk alul egy szoros meccsen, míg a PEAC ellen nagyon rosszul játszottunk. Nem ment a dobás, akadozott a támadójáték és a védekezés is.

Bízunk benne, hogy ezúttal a Szekszárdon látott harcosságot és eredményes játékot láthatjuk majd ismét, és ez alkalommal már ez a játék győzelmet is ér majd. Fontos lenne visszatalálni a győztes útra.

A zárt kapus mérkőzés 17 órakor kezdődik, a szokásos felületeken követhető lesz az eredmény alakulása, és a MindiGo is élőben közvetíti a találkozót.

 

Read 312 times

The Joomla! name is used under a limited license from Open Source Matters in the United States and other countries. LTheme.com is not affiliated with or endorsed by Open Source Matters or the Joomla! Project.

Designed by LTheme.com - Powered by Joomla!

Copyright © 2013 LTheme.com. All rights reserved. Many features demonstrated on this website are available only in template.

All stock photos used on this template demo site are only for demo purposes and not included in the template package.

Search