Print this page
péntek, 16 október 2020 07:21

Szombaton a Csata ellen folytatjuk

Már az ötödik fordulót rendezik meg szombaton a Tippmix Női NB I A-ban, csapatunk pedig idegenben lép majd parkettre Budapesten a Ludovika Arémában. Szombaton este 6 órakor kezdődik majd a Ludovika-FCSM-Csata elleni mérkőzés, és ha a PEAC elleni mérkőzésre azt mondtuk, nem lesz könnyű, akkor erre azt kell mondanunk, hogy nehéz lesz.

Aktuális vendéglátóink 3 győzelemmel és egy vereséggel kezdték a bajnokságot. Egyetlen vereségüket a Sopron ellen szenvedték el, de azon a mérkőzésen is 3 negyeden át szoros, kiélezett volt a meccs. Nyerni tudtak Miskolcon is, legutóbb pedig 52 ponttal verték a Zalaegerszeget. Ponterős, agresszív, gyors játékot játszanak, légiósaik közül Hayes-t ismerhetjük a tavalyi ZTE-ből, míg Zampere legutóbb az olasz bajnokságban játszott. Sokat tapasztalt, rutinos, erős játékos ő is.

Nehéz feladat előtt áll tehát csapatunk, de egyetlen meccset sem kezdünk feltett kézzel, a cél mindig a győzelem megszerzése, még akkor is, ha esetleg a papírforma nem mellettünk szól. A PEAC elleni védekezést ha tudjuk tartani, és javítunk a támadójátékunkon, akkor bizakodhatunk egy jó szereplésben.

Read 233 times

Related items