péntek, 16 február 2024 11:28

A második helyen álló Győr érkezik szombaton

A válogatott szünet után folytatódik a bajnokság. Ismét hazai pályán szerepel csapatunk, szombaton este 6-kor a Serco UNI Győr csapatát fogadjuk majd.

Cziczás László csapata jelenleg második a tabellán, így mindenképpen nehéz mérkőzés vár ránk. Főleg annak ismeretében, hogy nemcsak attól lesz nehéz a mérkőzés, hogy egy Euroliga csapattal találkozunk.

Az sem könnyíti meg ugyanis a dolgunkat, hogy bár a szünet alatt a korábbi betegek és kisebb sérüléssel bajlódók felépültek, de lettek helyettük mások, akikre sérülés vagy éppen betegség miatt nem számíthatunk, vagy csak korlátozottan lesznek bevethetők.

Ennek ellenére a szakmai stáb felkészült, a csapattal sokat gyakoroltak és mindent elkövetünk majd, hogy megnehezítsük a győriek dolgát.

 

Read 30 times

The Joomla! name is used under a limited license from Open Source Matters in the United States and other countries. LTheme.com is not affiliated with or endorsed by Open Source Matters or the Joomla! Project.

Designed by LTheme.com - Powered by Joomla!

Copyright © 2013 LTheme.com. All rights reserved. Many features demonstrated on this website are available only in template.

All stock photos used on this template demo site are only for demo purposes and not included in the template package.

Search