szombat, 06 január 2024 09:12

Pécsi mérkőzéssel indítjuk 2024-et

Vasárnap este 6-tól az NKA Universitas Pécs vendégeként lépünk pályára elsőként a 2024-es évben.

Az ünnepek alatt idén volt egy kis szünet a csapatoknak, így volt idő kicsit értékelni, elemezni az alapszakasz első körét, megnézni, hogy min kell változtatni, hogyan lehet javítani a csapat játékán, eredményességén.

Ennek tudatában kezdtük el a 2024-es évet, és bízunk benne, hogy ezek a változások, változtatások meghozzák az eredményt. Remélhetőleg már most vasárnap a pécsiek ellen is.

Persze ez utóbbi nem lesz egyszerű, hiszen egy nagyon erős keretű, kiegyensúlyozottan szereplő csapathoz látogatunk, akik már a legjobb 16 között vannak az Európa Kupában is. De könnyű mérkőzés nincs, így ezúttal is össze kell szedni magunkat és megpróbálni a lehető legtöbb borsot törni az ellenfél orra alá.

 

Read 71 times

The Joomla! name is used under a limited license from Open Source Matters in the United States and other countries. LTheme.com is not affiliated with or endorsed by Open Source Matters or the Joomla! Project.

Designed by LTheme.com - Powered by Joomla!

Copyright © 2013 LTheme.com. All rights reserved. Many features demonstrated on this website are available only in template.

All stock photos used on this template demo site are only for demo purposes and not included in the template package.

Search