péntek, 17 november 2023 14:09

A Sopron érkezik hozzánk szombaton

A válogatott szünetet követően újraindul a bajnokság. Végre ismét pályára léphetnek a lányok, ezúttal hazai pályán ráadásul.

A négy európai kupás csapat után az ötödik nehéz ellenfél zárja a sort, hiszen a bajnoki címvédő Sopron látogat majd hozzánk, akik ráadásul a szünetben tovább erősítették keretüket, hiszen visszatért hozzájuk Crvendakic, és idén náluk játszik majd a korábbi éveket Győrben töltő Mompremier is. A sérüléséből felépült Határ Bernadett is várhatóan bevethető lesz ellenünk, szóval egy nagyon erős csapattal mérkőzünk majd.

Nálunk a keret összetétele nem változott, az elmúlt hetekben bár kisebb betegségek időről időre nehezítették a dolgunkat, de igyekeztünk magunkra figyelni és próbáltuk kijavítani az első négy meccsen előjövő hibákat. Bízunk benne, hogy látható lesz a fejlődés és egy jó meccset tudunk majd játszani a soproniak ellen.

A találkozó Albertirsán lesz, szombaton este 6 óraikor.

 

Read 14 times

The Joomla! name is used under a limited license from Open Source Matters in the United States and other countries. LTheme.com is not affiliated with or endorsed by Open Source Matters or the Joomla! Project.

Designed by LTheme.com - Powered by Joomla!

Copyright © 2013 LTheme.com. All rights reserved. Many features demonstrated on this website are available only in template.

All stock photos used on this template demo site are only for demo purposes and not included in the template package.

Search