péntek, 27 október 2023 12:59

Újabb Euroligás ellenfél következik

Szombaton ismét pályára lép csapatunk, ezúttal a másik magyar Euroliga résztvevő a Győr otthonában.

Soron következő ellenfelünk az egyik legerősebb kerettel rendelkezik, támadásban nagyon erősek, rengeteg pontot szereznek. Nehéz dolgunk lesz tehát ellenük, főleg ha szeretnénk előrelépni a korábbi fordulókhoz képest védekezésben és támadásban is.

Az elmúlt két hétben próbáltuk kijavítani a hibáinkat, ezúttal sokkal inkább saját magunkkal foglalkoztunk és nem ellenfelünkkel. Ahogy vezetőedzőnk is fogalmazott: a két csapat más-más célokért küzd a bajnokságban. Nekünk erre a mérkőzésre is megvannak a kitűzött céljaink, hogy mit szeretnénk megvalósítani. Erre készültünk az elmúlt napokban és remélem, amikről beszéltünk és amiket gyakoroltunk azt meg is tudjuk valósítani és egy jó meccset játszunk majd Győrben. Bízom benne, hogy a korábbi meccseken elkövetett hibákat sikeresen javítottuk és ez meglátszik majd a teljesítményünkön. 

A mérkőzést szombaton 17 órától rendezik a győri Egyetemi Sportcsarnokban.

 

Read 95 times

The Joomla! name is used under a limited license from Open Source Matters in the United States and other countries. LTheme.com is not affiliated with or endorsed by Open Source Matters or the Joomla! Project.

Designed by LTheme.com - Powered by Joomla!

Copyright © 2013 LTheme.com. All rights reserved. Many features demonstrated on this website are available only in template.

All stock photos used on this template demo site are only for demo purposes and not included in the template package.

Search