péntek, 13 október 2023 12:55

Miskolcon folytatjuk a sort

Az első két fordulóban az Európakupás csapatokkal mérkőztünk, most a folytatásban az Euroligás ellenfelek következnek, elsőként a DVTK csapata.

A miskolciak már tavaly is nagyon erősek voltak, a csapat gerincét együtt tartották, néhány poszton pedig megpróbáltak erősíteni. Hogy ez mennyire sikerült nekik, arról talán mindent elmond, hogy a legrangosabb európai kupában mindkét eddigi mérkőzésüket megnyerték. Idegenben verték a Lyont és hazai pályán a Mariona Ortizzal felálló spanyol Zaragoza csapatát.

Nem számíthatunk könnyű mérkőzésre, és mikor már azt gondoltuk, hogy végre teljes kerettel utazhatunk Miskolcra, az utolsó pillanatban Farkas Petra kisebb sérülést szedett össze, így rá nem számíthat Lo Elhadji Malick. Vezetőedzőnk számára egyébként olyan érdekessége is van a találkozónak, hogy a diósgyőriek kispadján az a Völgyi Péter irányít, aki egykoron Malicknak is volt az edzője, vagyis egykori mestere ellen kell készülnie.

Az esélyesek ezúttal sem mi vagyunk, de bízunk benne, hogy a múlt héten elkövetett hibák nagy részét sikerült kijavítani. Mindez kiderül szombaton 17 órától a DVTK Arénában.

 

Read 93 times

The Joomla! name is used under a limited license from Open Source Matters in the United States and other countries. LTheme.com is not affiliated with or endorsed by Open Source Matters or the Joomla! Project.

Designed by LTheme.com - Powered by Joomla!

Copyright © 2013 LTheme.com. All rights reserved. Many features demonstrated on this website are available only in template.

All stock photos used on this template demo site are only for demo purposes and not included in the template package.

Search