kedd, 18 április 2023 09:12

A szezon utolsó hazai meccse következik

Szerda este 6 órakor a szezon utolsó hazai meccsét játsszuk Albertirsán.

Ellenfelünk a Csata lesz, akikkel a play-out első körében egy egészen szoros meccset tudtunk játszani Budapesten. Éppen ezért arra számítunk, hogy most nagyon elszántan érkeznek, főleg annak tudatában, hogy hétvégén kissé álmosan játszottak a PINKK vendégeként, és a simának ígérkező meccsen végül a legvégéig küzdeniük kellett.

Nekünk az első tét nélküli mérkőzésünk vasárnap nem igazán sikerült jól. Sok idő nem volt a hibákon rágódni, hiszen máris újabb meccs következik, ahol tovább nehezíti dolgunkat, hogy a vasárnapi meccsen történt sérülés, és betegségek is szűkítik a keretünket. sokat nem kell majd edzőnknek a csapat összeállításán gondolkodni, játszik, aki egészséges...

 

Read 128 times

The Joomla! name is used under a limited license from Open Source Matters in the United States and other countries. LTheme.com is not affiliated with or endorsed by Open Source Matters or the Joomla! Project.

Designed by LTheme.com - Powered by Joomla!

Copyright © 2013 LTheme.com. All rights reserved. Many features demonstrated on this website are available only in template.

All stock photos used on this template demo site are only for demo purposes and not included in the template package.

Search