péntek, 07 április 2023 08:55

A legfontosabb mérkőzés következik

Szombaton este 6-kor kezdődik a legfontosabb meccs számunkra, mert ezen a találkozón lezárhatjuk a szezont.

A képlet igen egyszerű. Ha legyőzzük holnap Albertirsán a PINKK csapatát, akkor véglegesen eldől, hogy a vendég pécsieknek már matematikai esélyük sem lesz utolérni minket. Mindehhez csak annyi dolgunk lesz, hogy hozni kell a kötelezőt, amit már kétszer megtettünk az alapszakaszban. Hazai pályán ugyan szenvedve, de holnapi vendégeinket az irsai csarnokban is legyőztük már.

Ami biztos, nem lesz sétagalopp a mérkőzés, hiszen a vendég csapat tisztában van vele, számukra ez a meccs az utolsó szalmaszál, amibe még kapaszkodhatnak, vagyis holnap este az életükért játszanak majd Albertirsán.

Nekünk nem szabad számolgatni, nem szabad könnyelműnek lenni, ugyanolyan koncentrációval és ellentmondást nem tűrő játékkal kell előrukkolnunk már az első perctől kezdve, mint január végén a pécsi találkozón, és akkor nem lehet gondunk.

 

Read 131 times

The Joomla! name is used under a limited license from Open Source Matters in the United States and other countries. LTheme.com is not affiliated with or endorsed by Open Source Matters or the Joomla! Project.

Designed by LTheme.com - Powered by Joomla!

Copyright © 2013 LTheme.com. All rights reserved. Many features demonstrated on this website are available only in template.

All stock photos used on this template demo site are only for demo purposes and not included in the template package.

Search