szombat, 18 február 2023 09:34

A szünet után Szigetszentmiklóson folytatjuk

Véget ért a válogatott szünet, folytatódik a bajnokság. Ezúttal vasárnap lépünk majd pályára, Szigetszentmiklóson, a BKG otthonában.

Ellenfelünk sajnos a hazai meccsünkön legyőzött minket, ami akkor nagyon fájó vereség volt, amiért szeretnénk visszavágni. A három hetes szünetben változott a keretük, cserélték a palánk alatt bevethető amerikai játékost, az új érkező pedig számunkra igencsak ismerős lehet, hiszen Dominique McBride korábban nálunk játszott. Katona Szidóniával és Szabdó Dórával együtt immár három volt játékosunk lesz az ellenfél csapatában.

A BKG csütörtök este már pályára lépett, a PEAC ellen játszottak Magyar Kupa meccset, de abból nem szabad kiindulni, hiszen nagyon tartalékosan álltak fel, abban pedig biztosak lehetünk, hogy számukra is a bajnoki mérkőzés kap prioritást, ellenünk bizonyára mindenkit bevetnek majd.

Mi is azt terveztük, hogy a három hetes bajnoki szünetben felfrissítjük és még jobban összerázzuk a keretet, azonban az élet gyakran felülírja a terveket. A játékosok kaptak egy kis frissítő pihenőt, utána viszont többen is a különböző válogatottaknál voltak, majd kisebb-nagyobb sérülések, betegségek hátráltatták a munkát, így gyakorlatilag egyszer sem tudtunk 5-5 ellen edzeni. Ennek ellenére mindent megtettünk, hogy alaposan felkészüljünk a mérkőzésre és ott olyan teljesítményt nyújtson a csapat, ami győzelemmel zárul. Fontos lenne a jó eredmény, hiszen közvetlen riválissal mérkőzünk meg vasárnap 18 órakor.

 

Read 203 times

The Joomla! name is used under a limited license from Open Source Matters in the United States and other countries. LTheme.com is not affiliated with or endorsed by Open Source Matters or the Joomla! Project.

Designed by LTheme.com - Powered by Joomla!

Copyright © 2013 LTheme.com. All rights reserved. Many features demonstrated on this website are available only in template.

All stock photos used on this template demo site are only for demo purposes and not included in the template package.

Search