péntek, 27 január 2023 08:46

A Vasas érkezik még a válogatott szünet előtt

Végre egy győztes meccs után kezdhettünk bele a heti munkába, jó hangulattal, pozitív energiákkal. Persze már hozzászoktunk a szezon során, hogy minden hét tartogat számunkra valamit, most például kisebb vagy éppen nagyobb sérülések miatt gyakorlatilag egész héten nem tudtunk 5-5 ellen játszani. Ennek ellenére igyekeztünk maximálisan felkészülni a Vasasból, akik ellen végig koncentráltan, maximális erőbedobással kell majd játszanunk, és figyelni, hogy minimálisra csökkentsük a hibáinkat, mert csak így lehet esélyünk egy újabb győzelem megszerzésére.

Így foglalta össze a hetet vezetőedzőnk Lo Elhadji Malick, és ez mindent elmond, amit tudni érdemes a szombaton este 6-kor kezdődő mérkőzésről. Ellenfelünk ugyanis a Vasas, mely fiatal, de már komoly tapasztalattal rendelkező magyar játékosokból és jó légiósokból áll, akik soha nem állnak le, agresszívan védekeznek és nem ismernek elveszett labdát.

Hogy sikerül e átmentenünk a múlt heti formánkat az szombaton este kiderül Albertirsán a Városi Sportcsarnokban, ahová várunk mindenkit.

Hajrá CEKK!

 

Read 38 times

The Joomla! name is used under a limited license from Open Source Matters in the United States and other countries. LTheme.com is not affiliated with or endorsed by Open Source Matters or the Joomla! Project.

Designed by LTheme.com - Powered by Joomla!

Copyright © 2013 LTheme.com. All rights reserved. Many features demonstrated on this website are available only in template.

All stock photos used on this template demo site are only for demo purposes and not included in the template package.

Search