péntek, 13 január 2023 10:18

A TF ellen folytatjuk

Újabb hazai mérkőzés következik a sorban, szombaton ezúttal a TFSE-MTK csapatát fogadjuk hazai pályán. Vendégeink ősszel a Városmajorban legyőztek minket, így lenne miért visszavágni. Azóta náluk is módosult a keret, távozott az amerikai Hillsman, akinek a helyére az a Lauren Manis érkezett, aki tavaly még nálunk kezdte a szezont. További változás náluk, hogy visszatért a pályára Németh Alma, és már Theodoreán Alexandra is újra játszik (az őszi meccsünket sérülés miatt kénytelen volt kihagyni.), így azt mondhatjuk, hogy velünk ellentétesen, a TF-nél bővült a rotáció.

Nálunk ezzel szemben szűkült a keret, ennek ellenére természetesen megpróbáljuk megnyerni a meccset, mert nagyon fontos lenne újabb győzelmet, győzelmeket szerezni a bajnokságban. Arról nem is beszélve, hogy ez egy kiemelten fontos mérkőzés lesz, hiszen a TF közvetlenül előttünk áll a tabellán, jó lenne felzárkózni rájuk és nem leszakadni.

A találkozó szombaton este 6-kor kezdődik Albertirsán.

 

Read 24 times Last modified on hétfő, 16 január 2023 10:26

The Joomla! name is used under a limited license from Open Source Matters in the United States and other countries. LTheme.com is not affiliated with or endorsed by Open Source Matters or the Joomla! Project.

Designed by LTheme.com - Powered by Joomla!

Copyright © 2013 LTheme.com. All rights reserved. Many features demonstrated on this website are available only in template.

All stock photos used on this template demo site are only for demo purposes and not included in the template package.

Search