péntek, 09 december 2022 09:28

Holnap zárul az alapszakasz első fele

Szombaton este 6 órától a BEAC csapatát fogadjuk Albertirsán, és ezzel a mérkőzéssel számunkra le is zárul az alapszakasz első fele.

Nehéz helyzetben vagyunk, ahogy azt vezetőedzőnk is megfogalmazta, ennek ellenére a körülményekhez képest maximálisan megpróbált felkészülni csapatunk, kielemeztük a BEAC játékát és elkészült a taktika, amit a héten gyakoroltunk. Bízunk benne, hogy eredményes lesz mindez.

Nem lesz könnyű, hiszen ha csak a statisztikákat nézzük, elintézheti azzal az ember, hogy "csak" a Geen, Angyal, Vojtulek hármast kell megállítani, de ahogy ezt már többször is láttuk a bajnokság során, ezt egyáltalán nem könnyű megtenni.  Vendégeink legutóbb a Csata ellen nyertek, de a Szekszárdot is legyőzték már a szezonban.

Várunk mindenkit, szombaton este, hiszen nekünk ez egyben az utolsó 2022-es hazai mérkőzésünk lesz, utána hazai pályán már csak január elején játszunk.

 

Read 137 times

The Joomla! name is used under a limited license from Open Source Matters in the United States and other countries. LTheme.com is not affiliated with or endorsed by Open Source Matters or the Joomla! Project.

Designed by LTheme.com - Powered by Joomla!

Copyright © 2013 LTheme.com. All rights reserved. Many features demonstrated on this website are available only in template.

All stock photos used on this template demo site are only for demo purposes and not included in the template package.

Search