kedd, 29 november 2022 11:00

Számunkra véget ér a válogatott szünet

Számunkra véget ér a válogatott szünet, hiszen csapatunk már holnap pályára lép, egy a 13. fordulóból előrehozott mérkőzésen. Szerda este 6-tól a Szekszárdot fogadjuk majd Albertirsán, mivel az eredetileg kiírt karácsony előtti időpontban Euroliga kötelezettségük miatt nem tudunk játszani.

Mindkét csapat dolgát nehezíti, hogy a válogatott játékosok vasárnap még mérkőzést játszottak nemzeti csapatukban, de az élet nem állhat meg, ha csak az utolsó pillanatban tudnak bekapcsolódni a munkába, akkor is dolgozni kell.

A szekszárdi összecsapáson a KSC még meglehetősen szezon előtti formát mutatott, azóta már igencsak összeálltak és elkapták a fonalat, nem is véletlen, hogy az előző szezon Euroliga döntőjét vívó mindkét csapatot legyőzték. A törököket az Euroligában, a Sopront pedig bajnoki meccsen.

Az előzetes papírforma tehát egyértelműen a vendégek mellett áll, de soha nem lehet feltett kézzel pályára lépni, mindig jöhet egy esély, amivel tudni kell élni.

 

Read 138 times

The Joomla! name is used under a limited license from Open Source Matters in the United States and other countries. LTheme.com is not affiliated with or endorsed by Open Source Matters or the Joomla! Project.

Designed by LTheme.com - Powered by Joomla!

Copyright © 2013 LTheme.com. All rights reserved. Many features demonstrated on this website are available only in template.

All stock photos used on this template demo site are only for demo purposes and not included in the template package.

Search