szombat, 12 november 2022 09:44

A válogatott szünet előtt még egy meccs a Ludovikán

A válogatottak novemberben selejtezőket játszanak, így mint minden évben, ezúttal is szünet lesz a bajnokságban, ám még a szünet előtt egy nagyon fontos mérkőzés vár ránk a bajnokságban.

Vasárnap 17 órától a Ludovika Csata ellen játszunk Budapesten.

A Csata kerete nyáron sok poszton változott, idénre lett két légiósuk, és a válogatott Horváth Bernadett mellett náluk szerepel ebben a szezonban Szabó Fanni, Czank Tímea és Barnai Judit is. Na meg persze a Csata fiatal tehetségei.

Legutóbbi mérkőzésükön csak a hosszabbításban maradtak alul a PEAC vendégeként, így alaposan fel kell készülnünk és maximálisan kell koncentrálnunk, ha eredményesek szeretnénk lenni.

Persze, ahogy vezetőedzőnk szokta mondani, ha nem azért mennénk, hogy nyerjünk egy mérkőzésen, akkor kár lenne elindulni is... Így a cél egyértelműen az, hogy a korábbi meccsek hibáit kijavítva, koncentrált játékkal, jó védekezéssel és eredményes támadásokkal folytassuk szereplésünket.

 

Read 138 times

The Joomla! name is used under a limited license from Open Source Matters in the United States and other countries. LTheme.com is not affiliated with or endorsed by Open Source Matters or the Joomla! Project.

Designed by LTheme.com - Powered by Joomla!

Copyright © 2013 LTheme.com. All rights reserved. Many features demonstrated on this website are available only in template.

All stock photos used on this template demo site are only for demo purposes and not included in the template package.

Search