kedd, 21 július 2020 07:03

Köszönjük a bizalmat

Ezúton is szeretnénk köszönetet mondani a ceglédi képviselő testületnek, akik megértették, hogy ebben a nehéz helyzetben is szükséges támogatni a helyi sportéletet. Tegnap a képviselők többsége kiállt a legeredményesebb helyi egyesületek mellett, mert tudják, hogy rengeteg ceglédi fiatal sportolását, mozgását, egészségét biztosítják ezek a szakosztályok. Mindezek mellett pedig egy város egyik leghatékonyabb marketing eszköze is a sport, hiszen például mi is immár évek óta az Európa Kupában képviseljük az országot és a várost, vagy éppen játékosaink révén is a világ egyre több pontján tanulják meg, hogy létezik, és merre is van Cegléd.
Tisztelt képviselő urak és hölgyek, köszönjük a bizalmat és a következő szezonban is igyekszünk méltón képviselni a várost a hazai és a nemzetközi megmérettetéseken is.

Read 181 times

The Joomla! name is used under a limited license from Open Source Matters in the United States and other countries. LTheme.com is not affiliated with or endorsed by Open Source Matters or the Joomla! Project.

Designed by LTheme.com - Powered by Joomla!

Copyright © 2013 LTheme.com. All rights reserved. Many features demonstrated on this website are available only in template.

All stock photos used on this template demo site are only for demo purposes and not included in the template package.

Search