péntek, 15 április 2022 10:25

Következik az utolsó idegenbeli mérkőzés

A PINKK otthonában zárul három meccses utazós sorozatunk és ezzel egyben le is játsszuk utolsó idegenbeli meccsünket ebben a bajnoki szezonban.

A hazai pályán néhány hete lejátszott mérkőzésünk igencsak szórakoztatóra sikerült nézői szemmel, hiszen rengeteg pont született a találkozón. Egy hasonló forgatókönyvvel most is kiegyeznénk, főleg azért, mert múlt heti botlásunk után ez a győzelem mindenképpen kellene ahhoz, hogy a végső helyezésünk szempontjából mindenkit megnyugtassunk.

Persze, ahogy múlt héten is jeleztük, ezúttal sem ígérkezik mindez egyszerűnek. Egyrészt azért, mert az elmúlt hetek után mondhatjuk, hogy idegenben döcögős a játékunk, másrészt pedig pont a múlt heti vereségünk miatt már a PINKK is az életéért játszik valamennyire, hiszen a BKG közelebb lépett hozzájuk.

Harcos, lelkes ellenfélre számíthatunk tehát, akik ellen minimum egy újabb extra dobóforma, vagy egy rendezett, jó védekezés szükséges céljaink eléréséhez. Persze akkor sem szomorkodnánk, ha ez a kettő egyszerre jelen tudna lenni.

A mérkőzés szombaton délután 3-kor kezdődik Kozármislenyben.

 

Read 147 times

The Joomla! name is used under a limited license from Open Source Matters in the United States and other countries. LTheme.com is not affiliated with or endorsed by Open Source Matters or the Joomla! Project.

Designed by LTheme.com - Powered by Joomla!

Copyright © 2013 LTheme.com. All rights reserved. Many features demonstrated on this website are available only in template.

All stock photos used on this template demo site are only for demo purposes and not included in the template package.

Search