szombat, 09 április 2022 10:14

A BKG-nál folytatjuk

Elkezdődnek a visszavágók a play-out során, így a negyedik fordulóban is idegenben lépünk pályára. Ezúttal a BKG-hoz látogatunk Szigetszentmiklósra, akiket az alsóházi rájátszás első fordulójában magabiztosan tudtunk legyőzni.

A célunk most is ez lenne, hiszen egy újabb győzelemmel már teljesen nyugodtan játszhatnánk a folytatásban, de nem számíthatunk könnyű mérkőzésre. Elég, ha csak felidézzük, hogy a felkészülés és a bajnokság során is csak hosszabbításban sikerült nyernünk a szigetszentmiklósi csarnokban. Ráadásul a hazai csapat az életéért játszik majd, hiszen egy vereséggel nagyon rossz helyzetbe kerülnének, tekintettel arra, hogy a rájátszás során még nyeretlenek, a PINKK viszont rajtuk kívül a BEAC-ot is le tudta győzni, így lépéselőnybe került.

Mint ahogy a szezon végén eddig sem voltak könnyű meccseink, ezúttal is kemény, nehéz találkozóra számíthatunk, de bízunk a legjobbakban. A mérkőzés vasárnap este fél 7-kor kezdődik, az eredmény alakulásáról a szokott módon számolunk be.

Hajrá CEKK!

 

Read 135 times

The Joomla! name is used under a limited license from Open Source Matters in the United States and other countries. LTheme.com is not affiliated with or endorsed by Open Source Matters or the Joomla! Project.

Designed by LTheme.com - Powered by Joomla!

Copyright © 2013 LTheme.com. All rights reserved. Many features demonstrated on this website are available only in template.

All stock photos used on this template demo site are only for demo purposes and not included in the template package.

Search