Print this page
péntek, 01 április 2022 08:45

Következik a BEAC

A 9-12. helyért zajló rájátszás harmadik fordulójában a BEAC-hoz látogatunk. Vendéglátóink számára már lényegesen kisebb a mérkőzés tétje, hiszen múlt héten legyőzték a BKG-t, amivel megszerezték azt az egyetlen győzelmet, amire szükségük volt ahhoz, hogy bebiztosítsák a 9. helyet.

Számunkra persze sokkal több a tét. Egyrészt minél előbb szeretnénk mi is bebiztosítani a 10. helyet, másrészt a PINKK-hez hasonlóan nekik is szeretnénk visszavágni a januári vereségért. A csapat ennek tudatában készült a héten, így bízhatunk benne, hogy folytatódik az elmúlt hetek sorozata.

Ahogy vezetőedzőnk, Sandro Orlando fogalmazott: Két jó hazai mérkőzés után, most idegenben kell majd jó meccseket játszanunk. Elsőként a BEAC ellen, akik egy jó csapat, két legjobbjuk Czank Timi és Mérész Beatrix, de biztos vagyok benne, hogy a csapatunk megfelelő erőbedobással játszik majd. Az eheti edzések alapján úgy gondolom, hogy a csapat megértette, mennyire fontos ez a meccs és szerintem készen állnak, hogy egy jó meccset játsszanak.

A találkozó szombaton 17 órakor kezdődik Újbudán. A mérkőzés alakulásáról a szokott felületeinken számolunk be.

Hajrá CEKK!

 

Read 167 times

Related items