péntek, 01 április 2022 08:45

Következik a BEAC

A 9-12. helyért zajló rájátszás harmadik fordulójában a BEAC-hoz látogatunk. Vendéglátóink számára már lényegesen kisebb a mérkőzés tétje, hiszen múlt héten legyőzték a BKG-t, amivel megszerezték azt az egyetlen győzelmet, amire szükségük volt ahhoz, hogy bebiztosítsák a 9. helyet.

Számunkra persze sokkal több a tét. Egyrészt minél előbb szeretnénk mi is bebiztosítani a 10. helyet, másrészt a PINKK-hez hasonlóan nekik is szeretnénk visszavágni a januári vereségért. A csapat ennek tudatában készült a héten, így bízhatunk benne, hogy folytatódik az elmúlt hetek sorozata.

Ahogy vezetőedzőnk, Sandro Orlando fogalmazott: Két jó hazai mérkőzés után, most idegenben kell majd jó meccseket játszanunk. Elsőként a BEAC ellen, akik egy jó csapat, két legjobbjuk Czank Timi és Mérész Beatrix, de biztos vagyok benne, hogy a csapatunk megfelelő erőbedobással játszik majd. Az eheti edzések alapján úgy gondolom, hogy a csapat megértette, mennyire fontos ez a meccs és szerintem készen állnak, hogy egy jó meccset játsszanak.

A találkozó szombaton 17 órakor kezdődik Újbudán. A mérkőzés alakulásáról a szokott felületeinken számolunk be.

Hajrá CEKK!

 

Read 165 times

The Joomla! name is used under a limited license from Open Source Matters in the United States and other countries. LTheme.com is not affiliated with or endorsed by Open Source Matters or the Joomla! Project.

Designed by LTheme.com - Powered by Joomla!

Copyright © 2013 LTheme.com. All rights reserved. Many features demonstrated on this website are available only in template.

All stock photos used on this template demo site are only for demo purposes and not included in the template package.

Search