péntek, 25 március 2022 15:46

A play-out második fordulójában a PINKK-et fogadjuk

Szombaton az első forduló két győztes csapata találkozik majd Albertirsán. A PINKK 12. helyről kezdte a play-out szereplést, de a 9. helyről induló BEAC otthonában nyerni tudtak az első fordulóban. Ebből is következtethetünk rá, hogy nem lesz egyszerű a mérkőzésen, hiszen aktuális vendégeink a múlt heti meccshez hasonlóan ismét az életükért játszanak.

Persze mi is komolyan vesszük a találkozót, van is miért, hiszen pont Albertirsán szerezte meg első alapszakasz győzelmét a baranyai csapat, illene visszavágni nekik azért a vereségért és megmutatni, hogy akkor pont a legrosszabb pillanatában volt csapatunk, azóta sikerült előrelépni és elindultunk felfelé a gödörből.

Ha ott tudjuk folytatni, ahol a BKG ellen abbahagytuk, akkor nem lehet gondunk a szombat este 6-kor kezdődő találkozón, és ahogy edzőnk is fogalmazott, a play-out három hazai mérkőzésén nem is lehet más a cél, az elfogadható eredmény, csakis a győzelem.

 

 

Read 150 times

The Joomla! name is used under a limited license from Open Source Matters in the United States and other countries. LTheme.com is not affiliated with or endorsed by Open Source Matters or the Joomla! Project.

Designed by LTheme.com - Powered by Joomla!

Copyright © 2013 LTheme.com. All rights reserved. Many features demonstrated on this website are available only in template.

All stock photos used on this template demo site are only for demo purposes and not included in the template package.

Search