kedd, 08 március 2022 09:07

A PEAC-nál zárjuk az alapszakaszt

Az utolsó alapszakasz mérkőzésünket vívjuk szerdán este a PEAC csarnokában. Eredetileg a Szekszárddal játszottak volna, velünk pedig szombaton, de megcserélték a két mérkőzést, mivel a szekszárdiak mégis folytatják európai kupaszereplésüket.

Az alapszakaszbeli végső helyezésünk szempontjából számunkra nincs tétje a jóval esélyesebb pécsiek elleni mérkőzésnek, mert bárhogy is alakul az eredmény, már most biztos, hogy a 10. helyen zárjuk a bajnokság első szakaszát. Ezzel szemben vendéglátóink még akár a harmadik helyre is odaérhetnek, ami számukra fontos lenne a rájátszás szempontjából.

Nekünk a találkozó szempontjából a legfontosabb, hogy a bajnokság második szakaszára minél jobban fel tudjunk készülni, éles helyzetben tudjuk gyakorolni az elképzeléseinket, mert az igazán fontos meccsek március második felében és áprilisban várnak ránk. Addigra pedig jó lenne kijavítani a hibákat, megszilárdítani a védekezésünket.

A mérkőzés szerdán 18 órakor kezdődik, az eredmény alakulásáról pedig a megszokott csatornáinkon számolunk be.

 

Read 135 times

The Joomla! name is used under a limited license from Open Source Matters in the United States and other countries. LTheme.com is not affiliated with or endorsed by Open Source Matters or the Joomla! Project.

Designed by LTheme.com - Powered by Joomla!

Copyright © 2013 LTheme.com. All rights reserved. Many features demonstrated on this website are available only in template.

All stock photos used on this template demo site are only for demo purposes and not included in the template package.

Search