péntek, 04 március 2022 14:16

Győrben folytatjuk

Szombaton 17 órától Győrben folytatódik számunkra a bajnokság. A mérkőzésen a hazai csapat az esélyes, de ahogy vezetőedzőnk Sandro Orlando fogalmazott, nekünk elsősorban magunkra kell figyelnünk, még akkor is, ha tisztában vagyunk vele, hogy milyen erős csapat az ellenfelünk.

Számunkra az a fontos, hogy újabb lépést tegyünk előre, támadójátékunk gördülékenyebbé váljon, a védekezésünk pedig fókuszáltabb, agresszívebb legyen. Ezekben kell javulnunk, hogy a szezon végi legfontosabb meccseken megfelelő eredményt érhessünk el. Szerencsére a múlt heti meccsen már látszott, hogy Vicki Baugh fokozatosan tér vissza a játékba, ő is fontos láncszeme a gépezetünknek, és reméljük egyre közelebb kerül a száz százalékos formájához.

A meccs szombaton Győrben, az Egyetemi csarnokban 17 órakor kezdődik, az eredmény alakulásáról szokott felületeinken számolunk majd be.

 

Read 131 times

The Joomla! name is used under a limited license from Open Source Matters in the United States and other countries. LTheme.com is not affiliated with or endorsed by Open Source Matters or the Joomla! Project.

Designed by LTheme.com - Powered by Joomla!

Copyright © 2013 LTheme.com. All rights reserved. Many features demonstrated on this website are available only in template.

All stock photos used on this template demo site are only for demo purposes and not included in the template package.

Search