péntek, 25 február 2022 15:54

Az utolsó hazai alapszakasz meccs következik

Az alapszakasz utolsó hazai mérkőzése következik számunkra szombaton este 6-kor, Albertirsán, hiszen az utolsó két fordulóban idegenben lépünk majd pályára. Ellenfelünk a Ludovika-FCSM Csata lesz, akik előttünk állnak a tabellán és a budapesti mérkőzésünkön is győzelemnek örülhettek.

Ha a papírformát nézzük, akkor nem mi vagyunk az esélyesek, vendégeink a Magyar Kupa hétvégén is jól szerepeltek és nem sokon múlt, hogy ők jussanak be a legjobb 4 közé, ne a végső győztes DVTK.

Ennek ellenére ezúttal sem az a célunk, hogy asszisztálunk az ellenfelünk győzelméhez, sokkal inkább az, hogy meglepetést okozzunk és jól kezdjük meg a hosszú szünet utáni záró szakaszt a bajnokságban.

A mérkőzés védettség igazolásával látogatható, a maszk használata a csarnok egész területén kötelező.

 

Read 128 times

The Joomla! name is used under a limited license from Open Source Matters in the United States and other countries. LTheme.com is not affiliated with or endorsed by Open Source Matters or the Joomla! Project.

Designed by LTheme.com - Powered by Joomla!

Copyright © 2013 LTheme.com. All rights reserved. Many features demonstrated on this website are available only in template.

All stock photos used on this template demo site are only for demo purposes and not included in the template package.

Search