szombat, 01 január 2022 08:30

Kezdjük az új évet kosárlabdával!

Nem volt nagy szilveszteri buli, hiszen a december 30-i TF meccs után január 2-án már folytatódik is a bajnokság. Sűrű időszak ez a csapat számára, amikor is egymást követik néhány naponta a mérkőzések, közben nagyon sokat kellene edzeni, dolgozni, hogy összeálljanak, berögzüljenek mindazok, amiket új edzőnk kér a csapattól. Ezek mellett pedig még arra is figyelni kellene, hogy ne hajtsuk túl a lányokat és a sérültek regenerációja, visszatérése minél gyorsabb legyen.

Sajnos a TF meccset nem sikerült sérülés nélkül megúszni, így lesz, akinek minden valószínűség szerint ki kell hagyni majd a vasárnapi mérkőzést.

Ellenfelünk a PINKK csapata lesz, akiknél már korábban lezajlott az edzőváltás és minden bizonnyal nagyon motiváltan érkeznek majd hozzánk, hiszen céljuk még mindig az első győzelmük megszerzése.

Mi persze azt szeretnénk, ha ez nem ellenünk sikerülne nekik, mert csapatunknak is nagyon kellene egy győzelem, amivel megszakíthatjuk most már hosszú ideje tartó nyeretlenségi sorozatunkat.

A mérkőzés 18 órakor kezdődik. Védettség igazolása és maszk viselése kötelező.

 

Read 154 times

The Joomla! name is used under a limited license from Open Source Matters in the United States and other countries. LTheme.com is not affiliated with or endorsed by Open Source Matters or the Joomla! Project.

Designed by LTheme.com - Powered by Joomla!

Copyright © 2013 LTheme.com. All rights reserved. Many features demonstrated on this website are available only in template.

All stock photos used on this template demo site are only for demo purposes and not included in the template package.

Search