csütörtök, 11 november 2021 16:45

Pétneken pótoljuk az elmaradt TF meccset

Pénteken este pótoljuk az elmaradt TF elleni hazai meccsünket még a szezon elejéről. A szezon elején pedig volt némi adminisztrációs probléma, ami sajnos befolyásolja ezt a mérkőzést, hiszen több meghatározó játékosunk sem léphet majd pályára. Ennek ellenére azok, akik játszhatnak komolyan készülnek a mérkőzésre és szeretnék megmutatni, hogy csapatunkat még tartalékos kerettel sem szabad leírni.

Aktuális ellenfelünk nem kezdte jól a szezont, de az utóbbi fordulókban már egyre biztatóbb a játékuk, így ellenünk biztos, hogy azzal a céllal lépnek majd pályára, hogy újabb győzelmet szerezzenek. Tekintettel a fentebb leírtakra erre lesz is esélyük, de látva a ceglédi lányok elszántságát, bármi megtörténhet.

A mérkőzés pénteken 18 órakor kezdődik Albertirsán. Védettség igazolása esetén a helyszínen megtekinthető lesz a találkozó.

 

Read 205 times

The Joomla! name is used under a limited license from Open Source Matters in the United States and other countries. LTheme.com is not affiliated with or endorsed by Open Source Matters or the Joomla! Project.

Designed by LTheme.com - Powered by Joomla!

Copyright © 2013 LTheme.com. All rights reserved. Many features demonstrated on this website are available only in template.

All stock photos used on this template demo site are only for demo purposes and not included in the template package.

Search