péntek, 29 október 2021 14:32

Sopronban játszunk a válogatott szünet előtt

Október utolsó mérkőzését idegenben, Sopronban játssza csapatunk. A nyugati határhoz utazni az álmos könyvek szerint nem kecsegtet sok jóval, de ezúttal talán még nehezebb feladat vár ránk, hiszen a hét közepén a soproniak az euroligában egy nagyobb vereségbe futottak bele. Bizonyára fűti őket a bizonyítási vágy, meg akarják mutatni hazai közönségüknek, hogy nagyon is tudnak kosárlabdázni.

Mi az előző héten, ha nem is nagy különbséggel, és a végén sok hibával, de hoztuk a Vasas elleni mérkőzésünket, így jó hangulatban készülhetett a csapat, még akkor is, ha tudtuk, hogy talán a bajnokság legnehezebb ellenfelére készülünk. A cél egyértelmű volt, kijavítani azokat a hibákat, amik a Vasas, illetve korábban a BKG ellen megmutatkoztak. Reméljük, ezekből sokat sikerült kijavítani és a legtöbb gyakorolt elem már látható lesz játékunkban.

A mérkőzést szombaton 16:30-tól rendezik Sopronban a Novomatic Arénában. Aki rendelkezik Mindigo kosárlabda előfizetéssel élőben nézheti a meccset, de mi is beszámolunk az eredmény alakulásáról a szokásos felületeinken.

 

Read 233 times

The Joomla! name is used under a limited license from Open Source Matters in the United States and other countries. LTheme.com is not affiliated with or endorsed by Open Source Matters or the Joomla! Project.

Designed by LTheme.com - Powered by Joomla!

Copyright © 2013 LTheme.com. All rights reserved. Many features demonstrated on this website are available only in template.

All stock photos used on this template demo site are only for demo purposes and not included in the template package.

Search