péntek, 22 október 2021 13:37

A Vasast fogadjuk vasárnap

A szombati ünnepnap miatt ezúttal vasárnap este, viszont végre már Albertirsán rendezhetjük hazai mérkőzésünket. A 18 órakor kezdődő meccsen a Vasas Akadémia csapatát fogadjuk.

A fővárosi piros-kékek az előző szezonban kimondottan jól szerepeltek, idén azonban rosszul indult számukra a bajnokság. Eddigi mérkőzéseiket elveszítették, de pont ezért kell nagyon is óvatosnak lenni velük, mert biztos, hogy hatványozottan szeretnék bizonyítani, csapatuknak van egy másik arca is. Valószínűleg arra készülnek, hogy idén is borsot törnek az orrunk alá (tavaly sajnos mindkét mérkőzésünket elveszítettük velük szemben) és megszerzik az első bajnoki győzelmüket.

Mi viszont arra készülünk, hogy egy újabb győzelmet könyvelünk majd be a mérkőzéslistánkra. Tudjuk, hogy mire számíthatunk. Szoros, kiélezett mérkőzésre, mert a Vasas agresszív védekezése és gyors, rohanós játéka nem feltétlenül kedvez az ellenfeleknek.

Reméljük, sikerült megtalálni a gyenge pontokat és felkészülni a ránk váró feladatra és győztesen hagyjuk el az irsai csarnokot első ottani hivatalos mérkőzésünk után.

 

Read 18 times

The Joomla! name is used under a limited license from Open Source Matters in the United States and other countries. LTheme.com is not affiliated with or endorsed by Open Source Matters or the Joomla! Project.

Designed by LTheme.com - Powered by Joomla!

Copyright © 2013 LTheme.com. All rights reserved. Many features demonstrated on this website are available only in template.

All stock photos used on this template demo site are only for demo purposes and not included in the template package.

Search