Print this page
kedd, 05 október 2021 12:03

A PINKK ellen folytatjuk bajnoki szereplésünket

Szombati mérkőzésünk új időpontra került, így ismét idegenben játszik majd csapatunk. Ezúttal Kozármislenybe, a PINKK otthonába utazunk majd. Vendéglátóink eddig két mérkőzést játszottak, a Győrtől hazai pályán, a Csatától idegenben kaptak ki, így ők első győzelmük megszerzéséért lépnek majd pályára. Mi pedig szeretnénk ott folytatni, ahol Újbudán abbahagytuk. Mármint az eredmény szempontjából, mert ami a játékot illeti, reméljük, hogy tovább csiszolódott a csapat játéka az elmúlt másfél hétben.

A csapat dolgozott, felkészült a mérkőzésre, így bízunk benne, hogy jól szerepelnek majd a lányok a szerda este 19:15-kor kezdődő mérkőzésen.

Vezetőedzőnk, Hegedűs Péter is megosztotta velünk várakozásait, gondolatait a mérkőzés kapcsán: Az elmúlt más fél hétben több különböző dolog miatt nehezebb volt a napi szintű munka, azonban a nap nem áll meg senki kedvéért, ezért nem tehettünk mást, mint hogy szép csendben építkezünk tovább. Az ellenfelet jól ismerjük, évek óta mindenki számára egy harcos, kellemetlen ellenfélnek bizonyulnak, ezért kulcsfontosságú, hogy fókuszáltak maradjunk a meccs egésze alatt. A lányok a legjobb tudásuk szerint felkészültek, a csapat éhes a győzelemre. 

Ehhez már csak annyit tudunk hozzáfűzni, hogy Hajrá CEKK!

 

Read 238 times

Related items