péntek, 24 szeptember 2021 11:48

Újbudán kezdjük az új szezont

Az ELTE BEAC Újbuda vendégeként kezdjük az új szezont. Ez az új idény pedig nagyon sok szempontból hoz majd újdonságokat számunkra.

Egyrészt, azt már minden szurkolónk tudja, hogy gyakorlatilag egy teljesen új játékoskerettel vágunk neki a bajnokságnak. 10 új játékos érkezett, 9 különböző csapatból, akikből csapatot gyúrni nem lesz egyszerű feladat.

Az edzői stáb is új. Vezetőedzőnk Hegedűs Péter, akinek segítője Gaál Gergő. Hozzájuk csatlakozott erőnléti edzőként Szalmásy Balázs.

És hogy maradjunk az újdonságoknál, a szombati mérkőzésen bemutatkozik a csapat új mez dizájnja is. Reméljük, mindezt sikeresen.

A szezonrajt kapcsán vezetőedzőnket is megkérdeztük a várakozásokról.

Hegedűs Péter: "Az egész csapat és a szakmai stáb is izgatott a szezonkezdés kapcsán. Ez elmúlt hetekben rengeteget dolgoztunk a csapattal és bízunk benne, hogy ezt a szombati szezonkezdet során is meg tudjuk mutatni. 10 különböző csapatból érkeztek a játékosaink, és ha hasonlattal akarunk élni, akkor azt mondhatjuk, hogy nem sprintre készülünk, hanem maratonra. Igyekszünk mérkőzésről mérkőzésre összecsiszolódni, egységként működni. A lányok minden dicséretet megérdemelnek, mert a felkészülés során minden tőlük telhetőt megtettek, a folytatásban pedig ezt a motiváltságot és energiát szeretnénk átültetni a bajnoki rajtra is."

Bízunk benne, hogy sikerrel veszi a csapat az első akadályt. Aki szeretné megnézni a helyszínen a találkozót, védettségi kártyával látogatható lesz a mérkőzés, ami szombaton 17 órakor kezdődik majd.

 

Read 194 times

The Joomla! name is used under a limited license from Open Source Matters in the United States and other countries. LTheme.com is not affiliated with or endorsed by Open Source Matters or the Joomla! Project.

Designed by LTheme.com - Powered by Joomla!

Copyright © 2013 LTheme.com. All rights reserved. Many features demonstrated on this website are available only in template.

All stock photos used on this template demo site are only for demo purposes and not included in the template package.

Search