szombat, 27 június 2020 09:33

Alakul a keret

Kobolák Cintia marad és érkezik Tinara Moore

Alakul a 2020-2021-es szezon kerete. Az már korábbi hírünkből kiderült, hogy marad a CEKK játékosa Katerina Sotiriou, most pedig újabb nevekről számolhatunk be. A következő idényben is csapatunkat erősíti ez elmúlt évek csapatkapitánya, Kobolák Cintia.

Egy új érkezőt is bemutathatunk szurkolóinknak Tinara Moore személyében. A 24 éves amerikai játékos a Central Michigan egyetem csapatát követően Spanyolországban szerepelt, előbb a Valenica, majd legutóbb a Cadi La Seu csapatában. A váratlanul lezárult szezonban a spanyol bajnokság All-Star ötösébe is beválasztották, ő lett a liga MVP-je és az Európa Kupában már némi tapasztalatot szerzett a magyar bajnokság kapcsán is, hiszen a csoportkörben a DVTK és a PEAC ellen is játszott. A miskolciak ellen hazai pályán 16 ponttal, 8 lepattanóval csapata legobbja volt, mint ahogy a visszavágón is (17 pont, 8 lepattanó). A PEAC elleni párharcban is ő volt csapata legjobbja, 14 illetve 16 ponttal és 7 illetve 8 lepattanóval. Az összes Európa Kupa meccset nézve átlagosan 12,6 pontot és 8,5 lepattanót szerzett.

Reméljük, hogy Cegléden sem adja majd alább, és a következő szezon egyik meghatározó játékosa lesz.

Read 373 times

The Joomla! name is used under a limited license from Open Source Matters in the United States and other countries. LTheme.com is not affiliated with or endorsed by Open Source Matters or the Joomla! Project.

Designed by LTheme.com - Powered by Joomla!

Copyright © 2013 LTheme.com. All rights reserved. Many features demonstrated on this website are available only in template.

All stock photos used on this template demo site are only for demo purposes and not included in the template package.

Search