Zárul az alapszakasz első fele

Szerdán következik a Csata elleni mérkőzés

Lezárult az Európa Kupa csoportköre, majd egy komoly pofonba szaladtunk bele Szekszárdon. Szerencsére azonban volt idő egy kicsit feldolgozni az elmúlt időszak mérkőzéseit, hiszen az alapszakasz utolsó fordulójából csak másfél hét szünet után tudjuk lejátszani a mérkőzésünket.
Az utolsó csapat, akivel még nem játszottunk, az NKE-Csata, akik jelenleg második helyen állnak a bajnokságban. Ez sem lesz tehát egy pihentető, kényelmes mérkőzés.
Tavaly még meglepetésnek gondolták sokan, hogy a Csata könnyedén legyőzött minket az őszi mérkőzésen, és bár a fiatal magyar játékosokra és tapasztalt légiósokra épülő csapat bejutott a rájátszásba, a szezon vége már nem a terveik szerint alakult, be kellett érniük a 8. helyezéssel. Az idei évben már úgy vágtak neki a bajnokságnak, hogy tehetséges fiataljaik egy évvel tapasztaltabbak, melléjük pedig megfontoltabban választották ki a légiósokat, és idén már céljuk az első hatba kerülni, vagyis kiharcolni a nemzetközi kupaszereplés lehetőségét.
Bár tavasszal a ceglédi mérkőzésen mi tudtunk nyerni, most más a helyzet, hiszen nyerő szériában, a tabella másodikjaként érkezik majd a Csata. Hogy idén el tudjuk e kapni őket a ceglédi csarnokban, az szerdán 18:30-tól kiderül. Hajrá CEKK!



TÁMOGATÓINK