Csütörtökön folytatódik az Európa Kupa

A belga Namur csapatát fogadjuk 18:30-tól

A válogatott szünet után a bajnokságot nem tudtuk úgy folytatni, ahogy előtte abbahagytuk. Bízunk benne, hogy az Európa Kupa szereplésünk esetében is így lesz, hiszen ott a legutóbbi két mérkőzésünket elveszítettük.
Már túl vagyunk a három idegenbeli mérkőzésen, és pont a soron következő ellenfél, a belga Namur otthonában sikerült győzelmet szerezni, így még van esélyünk továbblépni a csoportból. Ehhez azonban első lépésként hazai pályán le kell győznünk a többek közt PEAC-ból ismert Sarah Imovbioh-val érkező ellenfelet.
Már a kinti mérkőzésen is érezhető volt, hogy nem egyszerű feladat legyőzni a többek között belga, nigériai vagy éppen portugál válogatottakat felsorakoztató csapatot, melynek kispadján a belgák szövetségi kapitánya ül.
Aznap több játékosunktól is extra teljesítményre volt szükség, és egy fantasztikus hajrára az utlsó negyedben. Most talán annyival jobban állunk, hogy az idegenbeli mérkőzésen nem tudott játszani Angelika Stankiewicz és Licskai Zsófia. Velük kiegészülve bővebb rotáció áll a csapat rendelkezésére, de erre szükség is lesz, hiszen a belga csapat bizonyára azzal a céllal érkezik hozzánk, hogy visszavágjon. Mi pedig úgy lépünk pályára, hogy újabb győzelmet szeretnénk aratni. Hajrá CEKK!



TÁMOGATÓINK