A PEAC ellen folytatjuk

A szezon párharca kezdődik holnap

Túl vagyunk a Sopron elleni negyeddöntő párharcon, ahol tudtuk, hogy a címvédő ellen nem sok keresnivalónk lehet. A folytatásban az 5-8. helyért folytatódó küzdelem során az alapszakasz 4. PEAC-Pécs csapatáva mérkőzünk majd. A valamely csapat második győzelméig tartó párharcban a pécsieknél van a pályaelőny, vagyis ha mindent eldöntő mérkőzésre lesz szükség, azon ők játszhatnak haia pályán.
Számunkra a nehézkesen, zaklatottan indult szezon végéhez közeledve ez a párharc lesz a "bajnoki döntő", mert ha itt tudnánk borítani a papírformát, azzal bekerülnénk a legjobb 6 csapat közé, ami a következő szezonra is nemzetközi kupaszereplési lehetőségét jelent.
Ahogy mondani szokták, a rájátszásban bármi előfordulhat, 1-2 meccsen szinte mindenkit meg lehet lepni, így erre készültek a lányok, tulajdonképpen már a Sopron elleni párharc során is, bár ott még kisebb sérüléssel bajlódott Vicky Baugh, aki ki is hagyta a sporoni meccseket.
Az alapszakaszban mindkét mérkőzést a PEAC nyerte, Cegléden némi szerencsével, de bízunk benne, hogy a szezon végére összeállt annyira a ceglédi csapat, hogy meglepetést okozva, akár már az első meccsen elvehetjük a Pécs pályaelőnyét.



TÁMOGATÓINK