A szombati meccs is Sopronban lesz

Meg kell próbálni csodát tenni

A szerdai nem túl jól sikerült utazás és mérkőzés után feltehetőleg senki sem örül neki, hogy szombaton ismét Sopronba utazunk majd, de mivel a ceglédi csarnokban nem tudunk ezen a hétvégén mérkőzést rendezni, így felajánlottuk a soproniaknak, hogy átadjuk a pályaválasztói jogot.
Reméljük, hogy ezúttal a szokott ritmusban, zökkenőmentesen tudunk utazni, és hogy a késői kezdés ellenére (csak a soproni férfi bajnoki után tudunk majd játszani) ezúttal jobb teljesítményt produkál a csapat, és küzdeni, hajtani fognak, senki sem fog eleve feltartott kézzel pályára lépni. Mert azt mindenki tudja, hogy a Sopron az esélyes, de ahogy vezetőedzőnk fogalmazott, ki lehet kapni úgy is, hogy a végén azt mondhatjuk, mindent megtettünk, megpróbáltunk, ennyire volt elég.
Persze arra is figyelni kell, hogy számunkra a következő párharc lesz az igazi döntő, mert ott derül ki, hogy sikerül e bejutni a legjobb 6 közé, így már arra a mérkőzésre is figyelve, senkit sem szabad túlhajtani, vigyázni kell, hogy ne sérüljön meg senki, és a kisebb-nagyobb problémákkal küzdő sérülteket is pihentetni kellene. Nem lesz tehát egyszerű a dolgunk, de bízunk benne, hogy már láthatunk biztató jeleket a szombat este Sopronban 20:30-kor kezdődő mérkőzésen.



TÁMOGATÓINK