Bejutottunk a nyolc közé

Sopronban kezdjük a rájátszást

A szezon elején és közben jelentkező nehézségek ellenére, hiába kellett gyakorlatilag teljesen új csapatot építeni, a CEKK idén is bejutott a hazai bajnokság legjobb 8 csapata közé.
A Cegléd várost évek óta a legmagasabb szinten képviselő csapatnak ismét megvan a lehetősége, hogy a korábbi sikeres évek után idén is jól szerepeljen és kiharcolja a nemzetközi kupaszereplés lehetőségét.
Nem úgy indult a szezon, ahogy szerettük volna, közben is volt sok hátráltató esemény, játékoscserék, majd a szezon végi győzelmi kényszer mind-mind rányomta bélyegét szereplésünkre, de végül ismét csak ott vagyunk a rájátszásban, és bár végig pályahátrányból várhatjuk a párharcokat, a bajnokság egy új szakasza indul majd el, ahol bármi megtörténhet. Erre már a korábbi években is volt példa. Bronzérmet szereztünk a pályaelőnyben lévő Győr ellen, tavaly pedig a DVTK elől hoztuk el az ötödik helyet, szintén pályahátrányban.
Az első párharcot a hazai sorozatokban még veretlen Sopron ellen vívjuk, akik toronymagas esélyesei a bajnokságnak és így az ellennünk játszandó mérkőzéseknek is. Jelenleg is az Euroliga négyesdöntőjére készülnek, mi pedig a magunk részéről próbálunk segíteni nekik ebben, szerdán elkezdjük a párharcot, és mivel szombaton Cegléden nem tudunk a csarnokunkban játszani, a második meccs pályaválasztói jogát felcseréljük, hogy a megfelelő mérkőzésritmus megmaradjon. A szerdai találkozó 18 órakor, a szombati 20 órakor kezdődik majd.TÁMOGATÓINK