A DVTK ellen zárjuk az alapszakaszt

Tét a rájátszásba kerülés, vagyis maradni a 8. helyen

Elérkezett az alapszakasz utolsó fordulója, ahol a tét igen nagy, mert még nem dőlt el, hogy csapatunk a folytatásban a felső vagy az alsóházban szerepel majd. Jelenleg, mi vagyunk lépéselőnyben a Vasassal szemben, hiszen több győzelmet arattunk eddig a bajnokságban. Mi kerülünk a legjobb közé, ha a Vasas nem tud nyerni a BEAC vendégeként, illetve ha nyerjük a saját meccsünket.
Amennyiben a Vasas nyer és nekünk nem sikerül győztesen elhagyni a pályát, a fővárosiak jutnak a legjobb 8 közé, nekünk pedig csak az alsóház maradhat.
A tét tehát nagy, és ha teljes mértékben a saját kezünkben akarjuk tudni a sorsunkat, akkor fel kell borítanunk a papírformát és valamilyen módon legyőzni a már biztos alapszakasz második DVTK-t. A vendégeknél több ismerős arcot láthatunk majd, hiszen Miskolcra igazoltak korábbi edzőink (Cziczás László és Zsiga Zoltán) valamint játékosaink (Medgyessy Dóra, Maja Skoric, Katona Szidónia, Chanel Mokango és Kányási Veronika), akik számára biztosan presztizs mérkőzés lesz a szombat este 6-kor kezdődő összecsapás.



TÁMOGATÓINK