Újra Franciaországban játszunk

Ezúttal a BLMA csapatával mérkőzünk meg Montpellier-ben

Egy héttel ezelőtt pozitív hangulatban kelt útra a csapat Franciaország felé, hiszen előtte legyőztük a Győrt a bajnokságban. Most ismét Franciaország az úticél, de ezúttal Lyon helyett Montpellier, és a hangulat a múlt hetinek az ellenkezője, mert egy nem várt bajnoki vereség után kellene visszatalálni a helyes útra.
A legutóbbi Európa Kupa forduló előtt azt mondtuk, hogy a szezon egyik legnehezebb meccsére készülünk, ezúttal pedig nyugodtan mondhatjuk, hogy A legnehezebb mérkőzésre, hiszen a BLMA a Lyon csapatát is 15 pont körüli különbséggel múlta felül a bajnokságban és az EK csoportkörben is. Jelenleg is vezetik a francia bajnokságot és megkockáztatjuk, hogy az Euroligában szereplő francia csapatoknál is erősebb kerettel rendelkeznek.
Nem túlzás azt álltani, hogy eheti vendéglátóink a csoport favoritjai, hiszen egy hete a német bajnokot 48 ponttal múlták felül idegenben. Ezen a meccsen 17 sikeres triplát dobtak a francia csapat játékosai, ami az egyik legnagyobb erősségük, főleg úgy, hogy a keret szinte valamennyi játékosa folyamatos veszélyt jelent a köríven kívülről. A papírforma alapján tehát a hazaiak az esélyesek, de soha sehol nem szabad feltett kézzel pályára lépni, így a lányok biztos, hogy mindent megtesznek majd egy esetleges csodáért, illetve azért, hogy visszataláljanak a helyes útra.



TÁMOGATÓINK