Változások a keretben

Érkezők és változások az utolsó pillanatban is

A felkészülés utolsó hetében is változott, változik keretünk. A hét elején egyrészt eldőlt, hogy Chelsey Lee mégsem lesz a CEKK játékosa, ugyanis az edzések és edzőmeccsek közben elvégzett orvosi vizsgálatok során kiderült, hogy térde nem bírná azt a terhelést, amit csapatunk menetrendje megkíván, így a vele kötött szerződést felbontottuk.
Korábbi centerünk Jelena Makszimovics sem marad a csapatnál, vele közös megegyezéssel bontott szerződést csapatunk vezetősége.
Pótlásuk, vagyis a keret magas posztokon történő megerősítése folyamatban van. Olyannyira, hogy a mai napon már meg is érkezett a svéd válogatott Danielle Hamilton-Carter. A 191 centi magas svéd-amerikai játékos legutóbb a román bajnok ASC Sepsi-SIC játékosa volt, ma már együtt is edzett a csapattal, de papírjait nem sikerült csütörtök délig elintézni, így a vasárnapi bajnoki rajton Sopronban még nem léphet pályára, nélküle kell helytállnia a csapatnak.
A másik magas játékos pótlása is folyamatban van, meg is állapodtunk kiszemeltünkkel, aki október elején érkezik majd Ceglédre. Őt ekkor mutatjuk majd be szurkolóinknak.



TÁMOGATÓINK