A második félidőre már lehet építeni

Artego Bydgoszcz - VBW CEKK Cegléd 62-43 (16-11, 22-7, 14-12, 10-13)

Második meccsét is lejátszotta csapatunk a Margo Dydek emléktornán, ezúttal az Európa Kupa induló Artego Bydgoszcz volt az ellenfelünk. A mérkőzés jobban indult, mint a tegnapi, de a második negyed ezúttal is problémásan alakult.
A félidei szünetet követően már javult a védekezésünk és ugyan a dobószázalékunk egész meccsen gyenge volt, a második félidőt sikerült megnyerni, ami lökést adhat a csapatnak a folytatásra, segíthet összekovácsolni a lányokat.

Artego Bydgoszcz - VBW CEKK Cegléd 62-43 (16-11, 22-7, 14-12, 10-13)

VBW CEKK Cegléd: Sverrisdottir 16/9, Swanier , Kobolák 2, Lee 3, Révész B. 2 Csere: Gorjanácz 10/6, Maksimovic 4, Filipowicz, Vasas, Böröndy 2, Révész L.

Peter Jankovic: Ez a meccs már egy kicsit jobb volt, mint a tegnapi, de sajnos még mindig sokat hibáztunk védekezésben is és támadásban is. Másrészt viszont minimum egy pozitívumot ki tudok emelni, megnyertük a második félidőt, amire már építhetünk majd a folytatásban. Sok tiszta dobóhelyzetet tudtunk kialakítani, de ezekből sokat elhibáztunk, ami viszont a szezonnak ebben a részében még előfordul. Továbbra is sokat kell még dolgoznunk, hogy sikeresek lehessünk.

TÁMOGATÓINK